"Als het waait en vriest in de oktobernacht, dan verwachten wij een januari zacht."

Skeeleren

Skeeleren zomerseizoen

Direct aan het einde van het winterseizoen, is het tijd om voor het nieuwe seizoen een abonnement voor het skeeleren aan te vragen.

We gaan net als voorgaande jaren weer trainen op de baan in Kudelstaart. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer.

De trainingsuren van IJsclub Alkemade zijn op:

• woensdagmiddag van 18.00 uur tot 19.00 uur voor kinderen t/m 13 jaar
• woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur voor junioren t/m masters
• zaterdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur voor mini’s t/m masters

De kosten voor een abonnement, welke geldig is van 1 april t/m 31 maart van het volgende jaar bedragen voor:
• de jeugd (per 1 juli 2016 onder de 16 jaar; € 42,50
• vanaf 16 jaar; € 60,00

(*) Dit bedrag is inclusief € 10,00 trainingsgeld. Natuurlijk moet je ook lid zijn van de IJsclub Alkemade. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud

Alleen leden van IJsclub Alkemade kunnen een abonnement aanvragen. Je kan met je abonnement ook skeeleren op alle publieke uren als de skeelerbaan open is.

In de periode 1 mei t/m 30 september zal er op de woensdagavonden van 18.45 uur t/m 20.00 uur en op zaterdagmiddag van 15:45 tot 17:00 uur een trainer van IJsclub Alkemade aanwezig zijn.

Klik hier voor het inschrijformulier skeeleren!