Evenementenoverzicht

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Let op: Leden krijgen hun loginnaam en wachtwoord van de ledenadministratie.

Clubblad

Jeugd skeelergroep

Jeugdgroep

24-01-2018Trainers/jeugdleiders bijeenkomstDe Pegel20:30

Voor alle trainers en begeleiders van de jeugd.

27-01-2018Districtskampioenschap benjamins en mini'sIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 27 januari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen voor de benjamins en de mini's gereden.

10-02-2018Districtskampioenschap pupillenIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 10 februari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen gereden voor pupillen.

28-02-2018Laatste training jeugd LeidenIJshal Leiden
16-03-2018Andries KwikbokaalIJshal Leiden18:00

Jaarlijkse wedstrijd om de Andries Kwik Bokaal.

Jeugdschaatsers van de clubs van het district Sassenheim strijden om de Andries Kwik Bokaal. Per club en per categorie kunnen maximaal 2 schaatsers deelnemen. Deelname op uitnodiging.

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om onze jeugd te komen aanmoedigen tijdens deze clubwedstrijd.

17-03-2018Clubkampioenschappen jeugd LeidenIJshal Leiden14:30

Zaterdag 17 maart 2018 maart worden de clubkampioenschappen voor de kinderen die in Leiden schaatsen gehouden.

Recreatiegroep

11-02-2018De Coolste Baan van Nederland 11:00

IJsclub Alkemade gaat dit jaar als extra voorjaarsactiviteit een dag schaatsen op de Coolste Baan van Nederland. Deze unieke ijsbaan is tijdelijk voor 6 weken opgebouwd in het olympisch stadion van Amsterdam. Het idee om deze baan tijdelijk te bouwen is van schaatser Rintje Ritsma. Voor meer informatie: www.decoolstebaanvannederland.nl

Inschrijven via: http://www.ijsclubalkemade.nl/pages/2/Nieuws/?newsID=473

Webredactie

Wedstrijdgroep

18-03-2018Clubkampioenschappen junioren t/m mastersIJsbaan Haarlem18:30

Zondag 18 maart worden de clubkampioenschappen voor de categorieën junioren C / B / A / neo senioren / senioren / masters gehouden. De kampioenschappen worden gereden op IJsbaan Haarlem.