"In februari sneeuw en regen , betekent goddelijke zegen!"

Evenementenoverzicht

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Let op: Leden krijgen hun loginnaam en wachtwoord van de ledenadministratie.

Clubblad

Jeugd skeelergroep

Jeugdgroep

06-03-2019Laatste training avondgroep jeugd LeidenIJshal Leiden
13-03-2019Laatste training middaggroep jeugd LeidenIJshal Leiden
14-03-2019Schaatsen slijpen voor de jeugdDe Pegel19:00

Beste leden van IJsclub Alkemade,

.

Op zaterdag 16 maart staan de clubkampioenschappen voor jeugd op de ijsbaan in Leiden op het programma. Om een snelle tijd te kunnen scoren is het belangrijk om scherpe schaatsen te hebben. Op donderdagavond 14 maart tussen 19:00 uur en 20:30 uur kan je je schaatsen laten slijpen in ons clubgebouw ‘De Pegel’. Een van onze jeugdleiders zal jouw schaatsen in topvorm maken voor de clubkampioenschappen.

.

Iedereen is welkom om zijn of haar schaatsen te laten slijpen, ook als je niet meedoet aan de clubkampioenschappen in Leiden of Haarlem.

.

De kosten van het slijpen bedragen €2,50 per paar schaatsen en komt ten goede aan jeugdactiviteiten van IJsclub Alkemade.

De Jeugdcommissie IJsclub Alkemade

15-03-2019Andries KwikbokaalIJshal Leiden18:00

Jaarlijkse wedstrijd om de Andries Kwik Bokaal.

Jeugdschaatsers van de clubs van het district Sassenheim strijden om de Andries Kwik Bokaal. Per club en per categorie kunnen maximaal 2 schaatsers deelnemen. Deelname op uitnodiging.

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om onze jeugd te komen aanmoedigen tijdens deze clubwedstrijd.

16-03-2019Clubkampioenschappen jeugd LeidenIJshal Leiden14:30

Zaterdag 16 maart 2019 maart worden de clubkampioenschappen voor de kinderen die in Leiden schaatsen gehouden.

24-03-2019Dooifeest en prijsuitreiking CK Leiden datum o.v.De Pegel13:45

Slotdag voor de jeugdrijders die trainen in Leiden.

Recreatiegroep

23-03-2019Smeltfeest / prijsuitreiking CK HaarlemDe Pegel20:00

23 Maart sluiten we ons schaatsseizoen af en gaan we de zomer in.

Kom allen napraten over alle belevenissen van het afgelopen seizoen in de Pegel. Dit kan onder het genot van een hapje en een drankje! Tevens zal de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen plaatsvinden die op zondag 17 maart zijn gehouden. Alle prijswinnaars zijn dus in het bijzonder uitgenodigd. Maar u kent ons motto: “Aanwezig zijn is belangrijker dan winnen!”.

U bent welkom vanaf 20.00 uur!

Namens het bestuur van IJsclub Alkemade

Dennis van der Hoorn

Webredactie

Wedstrijdgroep

17-03-2019Clubkampioenschappen junioren C t/m mastersIJsbaan Haarlem19:00

Zondag 17 maart worden de clubkampioenschappen voor de categorieën junioren C / B / A / neo senioren / senioren / masters gehouden. De kampioenschappen worden gereden op IJsbaan Haarlem.