"December zacht en dikwijls regen, geeft weinig hoop op rijke zegen."

Evenementenoverzicht

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Let op: Leden krijgen hun loginnaam en wachtwoord van de ledenadministratie.

Clubblad

Jeugd skeelergroep

Jeugdgroep

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
27-12-2018Slotdag 2018 FlevoniceBiddinghuizen08:30Donderdag 27 december willen we dit jaar afsluiten met een leuke uitgaansdag naar Flevonice in Biddinghuizen. Voor wie Flevonice niet kent. "Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Onze schaatsbanen in de natuur (van 3 kilometer en 400 meter) zijn geschikt voor schaatsers van elk niveau."

We vertrekken om 08.30 bij de Pegel en zijn tussen 17.00 en 17.30 weer terug.

Deze dag bestaat uit busvervoer heen en terug naar Biddinghuizen, bij aankomst chocomel/koffie/thee, entree tot de baan voor veel schaatsplezier, en een lunch. Handig is om zelf wat drinken en een tussendoortje mee te nemen.

LET OP: Als de IJsbaan in Biddinghuizen niet open is omdat de temperatuur te hoog is of als het weer te slecht is dan gaan we naar de IJsbaan Hoorn!

04-01-2019Nieuwjaarswedstrijd district SassenheimIJshal Leiden18:00

Op 4 januari 2019 worden de nieuwjaarswedstrijden voor de jeugd van het District Sassenheim gereden. Niet alleen de deelnemers, maar ook toeschouwers zijn van harte welkom om onze rijders een hart onder de riem te steken.

Deelname op uitnodiging door de club!

12-01-2019Districtskampioenschap welpenIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 12 januari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen voor de welpen gereden.

23-01-2019Geen schaatsen middaggroep jeugd Leiden  I.v.m. de Leidse Scholenkampioenschappen is er geen schaatsen voor de middaggroep. Deze training wordt later ingehaald!
26-01-2019Districtskampioenschap benjamins en mini'sIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 26 januari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen voor de benjamins en de mini's gereden.

09-02-2019Districtskampioenschap pupillenIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 9 februari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen gereden voor pupillen.

06-03-2019Laatste training avondgroep jeugd LeidenIJshal Leiden
13-03-2019Laatste training middaggroep jeugd LeidenIJshal Leiden
14-03-2019Schaatsen slijpen voor de jeugdDe Pegel19:00

Beste leden van IJsclub Alkemade,

.

Op zaterdag 16 maart staan de clubkampioenschappen voor jeugd op de ijsbaan in Leiden op het programma. Om een snelle tijd te kunnen scoren is het belangrijk om scherpe schaatsen te hebben. Op donderdagavond 14 maart tussen 19:00 uur en 20:30 uur kan je je schaatsen laten slijpen in ons clubgebouw ‘De Pegel’. Een van onze jeugdleiders zal jouw schaatsen in topvorm maken voor de clubkampioenschappen.

.

Iedereen is welkom om zijn of haar schaatsen te laten slijpen, ook als je niet meedoet aan de clubkampioenschappen in Leiden of Haarlem.

.

De kosten van het slijpen bedragen €2,50 per paar schaatsen en komt ten goede aan jeugdactiviteiten van IJsclub Alkemade.

De Jeugdcommissie IJsclub Alkemade

15-03-2019Andries KwikbokaalIJshal Leiden18:00

Jaarlijkse wedstrijd om de Andries Kwik Bokaal.

Jeugdschaatsers van de clubs van het district Sassenheim strijden om de Andries Kwik Bokaal. Per club en per categorie kunnen maximaal 2 schaatsers deelnemen. Deelname op uitnodiging.

Iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om onze jeugd te komen aanmoedigen tijdens deze clubwedstrijd.

16-03-2019Clubkampioenschappen jeugd LeidenIJshal Leiden14:30

Zaterdag 16 maart 2019 maart worden de clubkampioenschappen voor de kinderen die in Leiden schaatsen gehouden.

24-03-2019Dooifeest en prijsuitreiking CK Leiden datum o.v.De Pegel13:45

Slotdag voor de jeugdrijders die trainen in Leiden. Dit is een voorlopige datum!

Recreatiegroep

Webredactie