"In februari sneeuw en regen , betekent goddelijke zegen!"

Evenementenoverzicht

Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Let op: Leden krijgen hun loginnaam en wachtwoord van de ledenadministratie.

Clubblad

Jeugd skeelergroep

Jeugdgroep

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
23-11-2019Tijdrijden jeugdleden!IJshal Leiden06:45

Tijdrijden voor de jeugdleden is een eerste gelegenheid tijdens het schaatsseizoen om te kijken wat voor tijd je kan neerzetten op een 200 meter baan. Het is dus geen wedstrijd! Aan de hand van de tijd die hier gereden wordt kan je aan het eind van het seizoen zien of je vorderingen hebt gemaakt. Ook worden deze tijden gebruikt om te bepalen wie bijvoorbeeld met de nieuwjaars wedstrijd mag meedoen.

03-01-2020Nieuwjaarswedstrijd district SassenheimIJshal Leiden18:00

Op 3 januari 2020 worden de nieuwjaarswedstrijden voor de jeugd van het District Sassenheim gereden. Niet alleen de deelnemers, maar ook toeschouwers zijn van harte welkom om onze rijders een hart onder de riem te steken.

Deelname op uitnodiging door de club!

11-01-2020Districtskampioenschap welpenIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 11 januari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen voor de welpen gereden.

25-01-2020Districtskampioenschap benjamins en mini'sIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 25 januari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen voor de benjamins en de mini's gereden.

08-02-2020Districtskampioenschap pupillenIJshal Leiden06:45

Op zaterdag 8 februari worden in de IJshal Leiden de districtskampioenschappen gereden voor pupillen.

14-03-2020Clubkampioenschappen jeugd LeidenIJshal Leiden14:30

Zaterdag 14 maart 2020 maart worden de clubkampioenschappen voor de kinderen die in Leiden schaatsen gehouden.

Recreatiegroep

Webredactie