"In Februari avondrood, volgende dag sneeuw in de sloot."

Skeeleren

Skeeleren in sinds een aantal jaren sterk in opkomst. Het is niet alleen een sport op zich, maar veel schaatsers zien het skeeleren in zomer als een goede voorbereiding op het winterseizoen. Alle vaardigheden die je op het ijs nodig hebt zijn uitstekend op de skeelerbaan te trainen.

Onze vereniging  organiseert elk jaar skeelertrainingen op de skeelerbaan in Kudelstaart als voorbereiding op het winterseizoen.

De trainingsuren van IJsclub Alkemade zijn op:
• woensdagmiddag van 18.00 uur tot 19.00 uur voor kinderen t/m 13 jaar
• woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur voor junioren t/m masters
• zaterdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur voor mini’s t/m masters

Skeeleren voor recreanten behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een aantrekkelijke opzet is een minimum groep grootte van 6 aanbevelenswaardig. Belangstellenden kunnen via E-mail verdere informatie opvragen bij

De skeelertraining vangt aan de eerste zaterdag en de eerste woensdag in de maand mei en gaan door totdat het winterseizoen aanvangt. Kijk voor de juiste aanvang datums op de home pagina bij de evenementen kalender en of bij de rubriek nieuws.

Om mee te doen met de trainingen moet u lid zijn van de ijsclub.

Let op: ieder seizoen moeten leden ook als je al lid bent een training abonnement aanvragen om skeelertraining te kunnen volgen. Kijk hiervoor onder formulieren. Voor informatie kunt u per E-mail uw vragen stellen bij

Kijk onder formulieren als u mee wilt gaan doen aan het skeeleren.

 


Ogenblik a.u.b. ...