Trainen in de zomer

Elk jaar worden er droogtrainingen georganiseerd op de landijsbaan in Oude Wetering. Deze trainingen zijn toegankelijk voor alle leden van de ijsvereniging Alkemade. Dus naast wedstrijdrijders zijn ook recreanten van harte uitgenodigd.
De zomertraining vangt in de regel aan de laatste week van de maand Mei en gaan door totdat het winterseizoen aanvangt. Trainingen zijn elke dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur, voor pupillen en junioren tot 15 jaar. De overige junioren en senioren trainen op maandag van 19.30 tot 21.00 uur. Kijk voor de juiste aanvang datums op de home pagina bij de evenementen kalender en of bij de rubriek nieuws.

Tegen het einde van de zomervakantie periode starten we met droogtraining voor nieuwe jeugdleden. Deze training kent een speciale start zoals de laatste jaren het geval is geweest. Deze trainingen duren van 19.00 uur tot 20.00 uur en gaan door totdat we naar de ijsbaan kunnen.

Om mee te doen met de trainingen moet u lid zijn van de ijsclub.

Let op : Voor deelname aan de droogtraining wordt een bijdrage gevraagd. Dit trainingsgeld dient ingevuld te worden op het aanvraagformulier voor de winter abonnementen. Voor informatie kunt u per email uw vragen stellen bij