Trainen recreatie

De trainingen vinden plaats in de IJshal in Leiden of de Kennemerland IJsbaan in Haarlem. Om aan deze training deel te nemen is geen KNSB licentie nodig.

Leiden
Op woensdag avond heeft IJsclub Alkemade de buitenring van de IJshal in Leiden afgehuurd. Op dit gezellige en ontspannen uur wordt er een technische training verzorgd. De trainingsgroepen, ca. 15-20 personen, zijn ingedeeld naar niveau, en hebben een eigen trainer. De trainingen zijn in de winterperiode iedere woensdagavond van 20.00-21.00 uur. De winter ijstraining periode duur in de regel van aanvang oktober tot begin maart. trainingen kunnen gevolgd worden door Masters, Sen. Neo.Sen. Jun.A/B/C.

Haarlem
Na het publieke uur op vrijdagavond is de Kennemerland IJsbaan in Haarlem voor gevorderde recreatieve schaats trainingen. Alle deelnemende schaatsverenigingen aan het Gewest Noord-Holland Utrecht zijn dan aanwezig. IJsclub Alkemade heeft 2 of 3 groepen, die naar schaatsvaardigheid en conditie zijn ingedeeld.
De trainingen zijn in de winterperiode iedere vrijdagavond van 22.00-23.00 uur. De winter ijstraining periode duur in de regel van aanvang oktober tot begin maart. trainingen kunnen gevolgd worden door Masters, Sen. Neo.Sen. Jun.A/B/C.

Kijk voor de juiste aanvang datums op de home pagina bij de evenementen kalender en of bij de rubriek nieuws.
Om mee te doen met de trainingen moet u lid zijn van de ijsclub.

Let op : ieder seizoen moeten leden ook als je al lid bent aanvragen doen om wintertraining te kunnen volgen. Kijk hiervoor onder formulieren.  Voor informatie kunt u per E-mail uw vragen bij