"In Februari avondrood, volgende dag sneeuw in de sloot."

PLOEG Kozijnen

Hoofdsponsor van ijsclub Alkemade is Ploeg Kozijnen. En dat al sinds 1989. Ploeg kozijnen draagt de sport en met name de schaatssport een warm hart toe. Inmiddels dragen we al weer de vierde versie van het Ploegclubtenue.

Kozijnen van PLOEG bieden voor u de volgende voordelen: zekerheid van kwaliteit, inbraakveilig, energiebesparend, geluidswerend en geen schilderwerk meer.

De kozijnen van Ploeg worden geproduceerd in Nieuw-Vennep en gemonteerd door Ploegmonteurs. Ieder kozijn is maatwerk. Tevens zijn wij aangesloten bij diverse keurmerken waaronder het VKG-kwaliteitskeurmerk.

PLOEG kozijnen is ruim 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen en is gespecialiseerd in levering ten behoeve van nieuwbouw en bestaande bouw. PLOEG levert hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service.

Bent u nieuwsgierig naar onze showroom kom dan gerust een kijkje nemen. Onze showroom is op werkdagen geopend van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Alle leden van IJsclub Alkemade kunnen profiteren van een aantrekkelijke korting bij de aanschaf van kunststof kozijnen.*
* Vraag naar de voorwaarden in onze showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom!

PLOEG kozijnen b.v.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-Vennep
0252 500 900

www.ploegkozijnen.nl


Ogenblik a.u.b. ...