"In Februari avondrood, volgende dag sneeuw in de sloot."

Leden en Donateurs van de IJsclub Alkemade

Donateurs
Donateurs hebben recht op vrije toegang op de landijsbaan voor zichzelf, partner en kinderen tot 16 jaar, wanneer er op natuurijs gereden kan worden. Ook zijn zij welkom op de algemene ledenvergadering van de ijsclub.
Donateurschap kost € 10,- per jaar. Eenmalig inschrijfgeld is €5,-.

Het donateurschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzegging van het donateurschap voor het volgende seizoen dient te geschieden voor 1 juli bij het secretariaat van de ijsclub.

IJsclub Alkemade
p/a Langeweg 16
2371 EG Roelofarendsveen
Mail: donateurs@ijsclubalkemade.nl

Donateur worden?

Download dit formulier en vul dit volledig in. Maak direct €15,- over op de bankrekening van de IJsclub en we doen ons best om de donateurskaart de eerst volgende keer dat u de landijsbaan bezoekt voor u klaar te hebben liggen.

Liever contant betalen?

Download dan dit formulier, vul het volledig in en doe het met de verschuldigde €15,- in een envelop en lever deze in bij de entree van de ijsbaan.

Lid zijn van IJsclub Alkemade houdt in:
- Recht op vrije toegang voor zichzelf en alle gezinsleden tot 16 jaar op de ijsbaan, wanneer er op natuurijs gereden kan worden.
- Recht op deelname aan het door de club georganiseerde sportaanbod.
- Verkrijgen van het clubblad “De IJskrabbels”.

Lidmaatschap kost: € 15,00

Lidmaatschap is exclusief:
- Abonnementen voor trainingen op de diverse kunstijsbanen (wintertraining).
- Droogtraining (zomertraining).
- Wedstrijdlicenties.
- Abonnement voor skeelertraining (zomertraining)
- Trainings/begeleidings bijdrage.

Kosten:
- Jeugd t/m 15 jaar (zomer en wintertraining) € 12,50
- Alleen wintertraining vanaf 16 jaar € 25,00
- Zomer en wintertraining € 37,50

Opzegging Lidmaatschap
Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie en wel voor 1 Juli. Indien U niet voor deze datum opzegt blijft U automatisch lid van IJsclub Alkemade. Om de administratie uitvoerbaar te houden worden de kosten (€ 15,00) automatisch van uw rekening afgeschreven.

Sportkeuring
Een sportkeuring voor deelname aan trainingnen/of wedstrijden is niet verplicht. Indien U toch een keuring wilt is het raadzaam om een keuring aan te vragen bij S.G.A. (Sportgeneeskundige Afdeling) gevestigd in het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp. Klik hier voor de site van de SGA.

What do you want to do ?
New mail