"In februari sneeuw en regen , betekent goddelijke zegen!"

IJsThijsTas

Wat gaaf! Je hebt de IJsThijsTas nu in je bezit en kan een keer mee komen trainen met IJsclub Alkemade.

Dit kan op woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur. Je hoeft niet eens zelf voor vervoer te zorgen, je kan gewoon met de schaatsbus mee naar Leiden. Meld je bij de bushalte (of in de bus) even bij één van de trainers die daar ook vaak staan.

We vinden het fijn om van te voren alvast even te weten wie er komen dus laat je vader of moeder even een mailtje sturen naar ijsclubalkemade@gmail.com met daarin je naam, school en klas.

Vertrektijd bus (*)
14:30 uur Stoplicht bij de ijsbaan Oude Wetering
14:35 uur Noordhoek Roelofarendsveen
14:45 uur Bushalte Nieuwe Wetering
14:50 uur Dorpshuis Rijpwetering

Thuiskomst bus
16:50 uur Dorpshuis Rijpwetering
16:57 uur Bushalte Nieuwe Wetering
17:10 uur Noordhoek Roelofarendsveen
17:15 uur Stoplicht bij de ijsbaan Oude Wetering

(*) Zorg dat je op tijd klaar staat want de bus wacht niet op laatkomers!

In de tas zitten verstelbare schaatsen. Hoe je deze schaatsen verstelt kan je zien op YouTube. Klik HIER voor het filmje met de uitleg. LET OP: Zit jouw maat niet in de tas? GEEN PANIEK we zorgen op de ijsbaan dat je schaatsen in de juiste maat krijgt!

Als je een keer mee hebt gedaan is het de bedoeling dat je de tas doorgeeft aan iemand anders bij jou op school.

Heb je de tas gebruikt doe dan alles er weer netjes in terug. Maak de schaatsen even droog met de handdoek die er ook in zit. Doe de schaatsbeschermers weer los terug in de tas, dus niet om de schaatsen, anders gaan de schaatsen roesten.

We vinden het leuk om even van je te horen wat je van het schaatsen vond. In de tas zit ook een vriendenboekje waarin je een bladzijde vol mag schrijven. Zet in ieder geval je naam er in en je e-mailadres (van je ouders) en wat je leuk vond.

Ben je zo enthousiast dat je nog een keer wilt komen dan kan dat. Na de training krijg je een polsbandje, op vertoon van dit bandje mag je nog een keer komen.

Als je zo enthousiast bent dat je vaker wilt komen dan kan je natuurlijk lid worden van de ijsclub. Klik HIER voor het aanmeldingsformulier of kijk even rond op de website voor meer informatie!

Uiteraard kan je altijd nog extra informatie vragen. Kijk dan op de website van de ijsclub, stuur een mail naar ijsclubalkemade@gmail.com of bel naar 06 2266 2460