"In Februari avondrood, volgende dag sneeuw in de sloot."

Bestuur: Regels bij het bezoek van de landijsbaan.
   (10-02-2021)

Reserveren
Voordat je naar de ijsbaan komt moet je reserveren via de knop op de homepage van de ijsclub. Je kan 1 uur en drie kwartier schaatsen, deze tijd is inclusief je schaatsen aan- en uittrekken. Je bent welkom op de ijsbaan vanaf het moment dat het tijdslot ingaat en je moet het terrein verlaten hebben als het tijdslot afgelopen is. Bij het hek moet je kunnen laten zien dat je gereserveerd hebt, dat kan door je bevestigingsmail te laten zien via je telefoon of de bevestigingsmail uitgeprint mee te nemen.

Afstand houden
- volwassenen mogen met maximaal twee personen sporten op minimaal 1,5 afstand van elkaar.
- kinderen tot en met 17 jaar mogen sporten in teamverband, maar houden zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Auto, fiets, lopend
Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. Er zijn minder parkeerplekken beschikbaar!

De Pegel
De Pegel is gesloten, zowel de kantine als de ruimte om je om te kleden. Toiletten zijn open. Als je daar gebruik van wilt maken moet je een mondkapje op bij binnenkomst van de Pegel, handen desinfecteren en de looproutes volgen. Buiten zijn er plekken waar je je schaatsen uit en aan kan doen.

Trainingsuur
De eerste dagen is het tijdslot 18:15 – 20:00 alleen voor leden. Je kunt dan komen trainen. Er zal een baan worden uitgezet. Als je in de gelegenheid bent zou het heel prettig zijn als je vanaf 20:00 kunt helpen om de baan te verzorgen. Scheuren vullen en vegen.

Toeschouwers en niet schaatsende personen
Helaas krijg je alleen toegang als je komt schaatsen. Er zijn geen toeschouwers welkom.

Vrijwilligers
Er zijn vrijwilligers die helpen om alles in goede banen te leiden. Volg dan ook eventuele instructies op.

Corona Check
Tot slot stellen we je een aantal vragen. Is je antwoord op één van de volgende vragen ‘ja’ dan vragen we je niet naar de ijsbaan te komen.
• Heb je nu corona?
• Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts
• Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Ben je in thuisisolatie?
Je bent van harte welkom wanneer je verder gezond bent en je gezond voelt!

Graag tot ziens op de ijsbaan!

What do you want to do ?
New mail