"In februari sneeuw en regen , betekent goddelijke zegen!"

Nieuws

Wedstrijdgroep: Uitslag clubkampioenschappen Haarlem
   (18-03-2019)

Zondag 17 maart was het weer een gezellige boel op de kunstijsbaan in Haarlem. Vanaf 19.00 uur werd de baan bezet door de leden van IJsclub Alkemade die hun jaarlijkse clubkampioenschappen kwamen rijden. Met deelnemers in de categorieën Pupillen, Junioren C -B en -A, Heren , Dames en Masters was er weer een behoorlijk druk veld. Vanaf het moment dat de tijdwaarneming, de jury-leden, de baancommissarissen en alle andere organisatoren hun plaats hadden ingenomen begon de spanning op te lopen. De deelnemers stonden onder hoge druk om te strijden om de titel Clubkampioen IJsclub Alkemade 2019. Voor een overzicht met de gereden tijden en de uitslag klik je HIER voor de C eb B rijders en HIER voor de rijders vanaf Junioren A. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het vriesfeest op zaterdag 23 april in de Pegel. U/jij bent van harte welkom! En HIER voor de lijst waar ook heren op staan vermeld.

(Terug naar boven)


Jeugdgroep: Tijden clubkampioenschappen Leiden 2019
   (17-03-2019)

Op 16 maart zijn de clubkampioenschappen voor benjamins t/m pupillen gereden in de Leidse IJshal.

Klik HIER voor een overzicht ven de gereden tijden. De clubkampioenen worden op zondag 24 maart gehuldigd in de Pegel tijdens het Dooifeest.

Feline van Klink heeft als Junior C een aanval gedaan op het clubrecord op de 200 meter en op de 400 meter. Op de 200 meter werd er een tijd van 21,59 op de klok gezet, dit betekent een nieuw clubrecord. Op de 400 meter kwam er een tijd van 39,24 op de klok te staan, dit betekent dat het clubrecord in handen blijft van Karina Slingerland.

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...